Hirdetés

James Gunn magával vinné a Galaxis Őrzőit a DC univerzumba

|

A rendező imádta a csapatát, és ha rajta múlik, akkor bizony nem a Marvel volt az utolsó hely, ahol együtt dolgozhatott velük.

Hirdetés

Sok évnyi várakozás és rendezkedés után az Adam Warlock karakterét is bemutató A galaxis őrzői vol. 3. végre tényleg a láthatáron vár. James Gunn trilógiájának záró darabjára érdemes lesz zsebkendőt vinni (már ha a trailer nem akar minket átverni), mert jó esély van rá, hogy nem minden karakter fogja azt sértetlenül megúszni.

A nézőkhöz hasonlóan James Gunn is imádta a srácokat, és bár a rendező már átigazolt a DC-hez, ez úgy tűnik, hogy nem jelent akadályt a további együttműködésüket tekintve.

Hirdetés

Gunn a következőt nyilatkozta az Empire Magazine kollégájának a csapatról:

"A stáb olyan, mintha a családom lenne. Elmondhatatlanul közel állok Chris Pratthez, Pom Klementieffhez, Dave Bautistához, Zoe Saldanához és Karen Gillanhez. Már tudom, hogy együtt fogok dolgozni velük a jövőben. Valószínűleg a másik munkám során."

A rendező nem kötötte az orrunkra, hogy mit is jelent a "másik munkája", ám mivel az elkövetkező néhány évben a DC univerzum jövőjével lesz elfoglalva, nem nehéz kitalálni, mire gondolhatott. Az azért valószínűtlen, hogy hamarosan egy DC-s csapatfilmben látjuk viszont a színészeket, ám jó eséllyel talál majd nekik helyet Gunn a még formálódó projektekben. Feltéve persze, hogy ők is akarják. Dave Bautistának például már elege van a Marvel-filmekből.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)