Hirdetés

James Gunn már Henry Cavill visszatérése előtt elkezdte írni az új Superman-filmet

|

Ennek tükrében még érthetetlenebb, miért hívta vissza Cavillt a Warner.

Hirdetés

Nagyon hosszú ideig várták a DC filmes univerzumának rajongói Henry Cavill visszatérését, hiszen a színész a 2017-es Igazság Ligájában öltötte utoljára magára Superman jelmezét, majd hosszú kihagyás után végül a Black Adam stáblistás jelenetében láthattuk őt újra vöröset és kéket viselni. Cavill hivatalosan is bejelentette, hogy visszatért a szerepben, majd nem sokkal később borult minden terv, James Gunn átvette a DC Studios vezetését, Cavillt pedig szélnek eresztette a stúdió. 

Most viszont kiderült, hogy a döntés mégsem lehetett ennyire hirtelen, ugyanis Gunn már Cavill visszahozatala előtt elkezdte írni az új Superman-film forgatókönyvét. Ez lesz ugyebár a 2025-ös Superman: Legacy, egy olyan mozi, ami egy fiatalabb Acélembert mutat be - ezért nem volt Gunn szerint már alkalmas a szerepre a 39 éves Henry Cavill.

Hirdetés

Mindez Gunn egyik Twitteren adott válaszából derült ki, a DC Studios társvezetője ugyanis itt elmondta, hogy hat hónappal ezelőtt szerződtették a Superman: Legacy megírására. Cavill ugyebár tavaly októberben tért vissza a Black Adam említett stáblistás jelenetében, távozását pedig decemberben jelentették be. Gyors fejszámolás után kijön a matek: Gunn már augusztusban elkezdte írni azt a sztorit, amiben Cavillnek nem volt hely.

Nagyon úgy tűnik tehát, hogy a Warner eredeti terve az volt, hogy egyrészt meg tovább a Cavill-féle Superman története (még írót is kerestek az Acélember 2-höz), másfelől Gunn pedig egy teljesen új idősíkot/univerzumot és főszereplőt - nagyjából úgy, ahogy Matt Reeves tette a Robert Pattinson-féle Batmannel.

Az már a jövő zenéje, hogy mennyire fog beválni Gunn nagy terve és a DC filmes univerzum teljes átszervezése. A rajongók körében mindenesetre nagy felháborodást váltott ki Cavill kirúgása (nyilván konkrét szerződést még nem kötöttek vele, így azt nem is kellett felbontani, de az, hogy visszatérésének hivatalos bejelentése után mégis visszatáncolt a stúdió, és nem kértek Cavillből, simán tekinthető a színész kirúgásának).

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)