Hirdetés

James Gunn már nagyon unja a „láthatatlan Drax” vicceket

|

A rendező Twitteren fakadt ki egy rajongói kérdésre válaszul.

Hirdetés

A jelenlegi tervek szerint már csak egy alkalommal találkozhatunk a jól megszokott A galaxis őrzői csapattal, amelyben természetesen visszatér a Marvel egyik közönségkedvence, Drax is. A rajongók kezdhetnek barátkozni a gondolattal, hogy szeretett bérgyilkosuk nem fog többször felbukkanni a mozikban, ugyanis Dave Bautista már májusban elbúcsúztatta a karaktert, korábban pedig két dolgot nevezett meg, amiért fel tervez hagyni a szereppel: a korát és a félmeztelenséget.

A galaxis őrzői filmeket rendező James Gunn pár hete elmondta, hogy a harmadik rész minden eddiginél érettebb lesz, és bár nem maradnak ki belőle a komikus elemek, azonban van egy poén, aminek visszatérésére kevés esély van.

Hirdetés

Draxről és a mozdulatlanná válásáról van szó, amelynek köszönhetően szinte már láthatatlannak érezte magát a Bosszúállók: Végtelen háború egyik jelenetében - ez remek humorforrást jelentett korábban, de miután Gunn John Cenával is együtt dolgozott a Suicide Squad filmen és a Peacemaker sorozaton, Cena mémmé vált WWE-s bevonulása miatt szintén elárasztották a láthatatlanos viccbombák. 

A rendezőnél akkor pattant el valami, amikor egy rajongó Twitteren megkérte, hogy ne felejtsen el egy láthatatlan Drax pillanatot rakni a következő filmbe is, mire Gunn a következőt reagálta: 

A John Cenáról és Dave Bautistáról szóló, naponta ismétlődő láthatatlan poénok miatt szinte már bánom, hogy egyáltalán viccet csináltam belőle.

Nem valószínű, hogy a viccelődésnek és mémgyártásnak egyhamar vége szakad, hiszen 2023-ban várható A galaxis őrzői 3 és a Peacemaker 2. évada is, szóval bőven lesz táptalaj hozzájuk. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)