Hirdetés

James Gunn nem akárkire bízná a Superman film rendezését

|

James Gunn már javában írja a következő Superman film forgatókönyvét, de úgy fest, szeretne biztosra menni a rendezői vízió tekintetében is.

Hirdetés

Az idei év egyik legizgalmasabb híre, hogy a Galaxis Őrzői filmek révén elhíresült James Gunn hivatalosan is átvette a DC Comics filmes univerzumának irányítását és néhány héttel ezelőtt be is mutatta, hogy milyen filmekkel és sorozatokkal szeretné felfrissíteni a kiadó palettáját.

Sok újdonság is érkezik, mint a Lanterns vagy a Booster Gold, viszont ugyanakkor a DC Comics már jól ismert filmes karakterei is kapnak egy újabb esélyt, mint pl. Superman, akinek a következő kalandját maga James Gunn fogja írni. Persze jogosan merül fel a kérdés, hogy kreatív nagyvezérként kit találna alkalmasnak a rendezői posztra. Nos, nem bonyolult: saját magát.

Hirdetés

Eddig is hallottunk pletykákat róla, hogy Gunn nem csak íróként, de rendezőként is részt vesz majd a Superman: Legacy munkálataiban, viszont most Tim King, a DC Universe egyik fő írója egy interjúban is elejtette, így könnyen lehet, hogy ez már valóban eldöntött kérdés.

Izgatottam várjuk, hogy Gunn mit fog kihozni a filmből, hiszen ő maga is nagy Superman rajongó így végre talán kaphatunk egy olyan filmet, ami igazán tisztelettel áll hozzá a karakterhez, hiszen míg Zack Snyder valóban látványos filmeket rendez, komor stílusa nem igazán tudta megragadni a karakter esszenciáját.

A rendező Twitteren gyakran osztja meg az inspirációit és a bejegyzései alapján úgy tűnik, hogy a filmje elsősorban az All-Star Superman című képregényből merít majd, ami minden idők egyik legtöbbet dicsért darabja és egy olyan történetet mesél el, ami valóban Krypton utolsó fiának legjobb vonásait hangsúlyozza ki.

A Superman: Legacy mozikba kerülése 2025 nyarán várható. Ti mennyire várjátok? Örülnétek neki, ha valóban James Gunn lenne a rendező?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)