Hirdetés

Marvel vagy DC - merre tovább, James Gunn?

|

Több új pletyka is érkezett A galaxis őrzői 3 kirúgott rendezőjével kapcsolatban, ezeket foglaltuk most össze.

Hirdetés

Miután politikai okokból napvilágra kerültek James Gunn tíz évvel ezelőtti vállalhatatlan tweetjei, a Disney azonnal kirúgta őt A galaxis őrzői 3 éléről, ám egyre többen veszik védelmükbe a rendezőt: a franchise színészei (élen Dave Bautistával) mellett más hollywoodi hírességek is kiálltak mellette, miközben a visszahozásáért indított rajongói petíciót már közel 400 ezren írták alá. Azóta több szóbeszéd is napvilágot látott már - például, hogy kár a visszatérésére várnunk -, azonban a Disney továbbra sem adott ki közleményt.

Hirdetés

Hivatalos hírünk ezúttal sincs, viszont pletykánk annál több. Az egyik ilyen, állítólag bennfentesektől származó információ az, hogy a Disney továbbra is használni szeretné a Gunn által írt forgatókönyvet A galaxis őrzői 3-hoz. Két egymástól független forrás is azt állítja, hogy jelenleg is zajlanak a tárgyalások a két fél között, amelyektől a stúdió azt reméli, hogy a megbeszélések eredményeképpen a jövőben is együtt dolgozhatnak majd a rendezővel más projekteken. Az informátorok egyúttal azt is megjegyzik, hogy mivel Gunn valójában nem szegte meg a szerződését, a Disney-nek fizetni kell neki legalább 10 millió dollárt. 

További jelentések szerint Gunnt tárt kezekkel várják a legnagyobb stúdiók, köztük a Warner Bros. is. Utóbbi például alig várja, hogy lezáródjon az ügy a Disney-vel, teljes legyen a szakítás és tárgyalhassanak a rendezővel, akit a híresztelések alapján szeretnének megnyerni egy komoly projektre. A felmerülő opciók között ott van a Green Lantern Corps. és a Lobo is, ezzel pedig nem csupán a DC filmes univerzuma nyerne egy kreatív szakembert, de a nagy rivális is felmutathatna egy nagy középső ujjat is a Disney-nek. Egyébként állítólag a többi stúdió is rémesnek találja a kiszivárgott tweeteket, de ahogy az egyik meg nem nevezett vállalat vezetője fogalmazott, a nem megfelelő humorérzék még nem bűncselekmény.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)