Hirdetés

James Gunn reagált a Zöld Lámpás-sorozattal kapcsolatos pletykákra

|

A DC Studios projektek jönnek-mennek, de a Zöld Lámpás helye biztosnak tűnt az univerzumban, egészen addig, amíg a pletykák be nem indultak.

Hirdetés

A DC Studios hatalmas átalakításon megy keresztül, köszönhetően James Gunn hatalomátvételének. A galaxis őrzői-filmek atyja egy új univerzumot dédelget, az igazság (ligája) felé vezető út pedig áldozatokkal van kikövezve.

Ezért sem lepődött meg senki, amikor felrepültek az első pletykák az évek óta készülő Zöld Lámpás széria elkaszálásáról. Jó esély van rá, hogy Gunn nem a lámpással akarja indítani az új időszámítását, de ezekről a feltételezésekről senki sem kérdezte meg magát, James Gunnt.

Hirdetés

Szerencsére a nagyfőnök fülébe is eljutottak a hírek, aki egy gyors és határozott üzenettel adta a világ tudtára, hogy a pletykák tévesek. Ezek szerint az HBO Maxra szánt Zöld Lámpás széria még mindig készül Greg Berlanti kezei között.

Az egy szavas reakcióból nyilván nem derült ki, hogy mikor és hogyan érkezik az új Zöld Lámpás produkció, de jó tudni, hogy legalább ezen a téren nincs változás.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)