Hirdetés

James Gunn írja és rendezi a Suicide Squad 2-t

|

Úgy tűnik, a Marveltől kidobott rendező a DC-nél talált új munkára.

Hirdetés

Hosszas huzavona után immár teljes bizonyossággal kijelenthető, hogy nem James Gunn rendezi majd a harmadik Guardians of the Galaxy mozit, a Disney nem veszi vissza a kirúgott rendezőt - bár a forgatókönyvét azért elvileg megtartják. A legfrissebb hírek szerint azonban Gunn-nak nem kell majd azon aggódnia, hogy mivel is keresi meg a kenyérre valót. 

Hirdetés

A rendező jelenleg arról tárgyal a DC-vel és a Warner Bros.-szal, hogy ő írja és rendezze a Suicide Squad 2-t - vagy bármi is legyen a folytatás címe. Ezt a Warner Bros. az amerikai IGN-nek és az io9-nak is megerősítette.

Egyelőre egyébként elég nagy a csend a Suicide Squad 2 kapcsán, kizárólag azt tudjuk még mindig biztosan, hogy Peter Safran tölti be a produceri szerepet, de tervezett premierdátum vagy bármiféle más konkrétum még nem érkezett. Most mindenesetre felgyorsulhatnak a film körül az események, ha Gunn személyében valóban találnak egy író-rendezőt a projekt élére. Korábban arról volt szó, hogy a filmet Gavin O'Connor írja és rendezi, a forgatókönyvben pedig besegít neki David Bar Katz és Todd Stashwick. Nos, a fentiek alapján ez a segítség nem igazán jött be, és a stúdió inkább teljesen más irányba haladna. 

Szerintetek passzolna James Gunn stílusa egy Suicide Squad mozihoz? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)