Hirdetés

James Gunn Suicide Squadja valójában egy teljes reboot lesz

|

Még mielőtt nekiállna újra rendezni a bűnbocsánatot nyert Gunn A galaxis őrzői folytatását, befejezi a melót a Suicide Squadon, ami egyébként nem az előző Öngyilkos osztag folytatása lesz.

Hirdetés

Amikor kiderült, hogy Will Smith helyett Idris Elbát kapjuk Deadshotnak, akkor már sejteni lehetett, hogy ez az Öngyilkos osztag nem az az Öngyilkos osztag lesz. Most hivatalos megerősítést is kaptunk, miszerint James Gunn filmje gyakorlatilag egy teljes reboot.

Hirdetés

A Shazam! és Aquaman producere, Peter Safran nyilatkozott az ügyben, aki elmondta, hogy ők belsős berkekben nem Suicide Squad 2-ként hivatkoznak a filmre, mivel az új mozinak semmi köze nem lesz az előző részhez. Hozzátette azt is, hogy a hír, miszerint Gunn visszakapta A galaxis őrzői 3 rendezési jogát, nincs semmilyen hatással a munkálatokra.

"Minden elképesztő eleganciával volt kezelve. Mindkét oldal tudja, hogy most a Suicide Squad a prioritás, és ha azzal végzett, akkor fókuszálhat teljes erővel a Guardians of Galaxy 3-ra."

Az egyetlen szomorú hír ebben, hogy ezek szerint sokat kell majd várnunk A galaxis őrzői 3-ra. Legalább lesz addig egy remélhetőleg tökösebb, viccesebb, megtekintésre érdemes Öngyilkos osztagunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)