Hirdetés

James Gunn szerint A galaxis őrzői 3 felnőttesebb lesz

|

A humor nem marad ki, de Peter Quillnek most kevesebb oka van az örömre.

Hirdetés

Sokan reménykedtek abban, hogy a Marvel a hétvégi San Diego Comic-Conon megmutatja A galaxis őrzői 3 trailerét is a Fekete Párduc 2-é és a She-Hulk sorozaté mellett, de ez végül elmaradt. Jó okkal, ugyanis James Gunn később tisztázta, hogy a vizuális effektek még nincsenek teljesen készen, olyat pedig nem szerettek volna megmutatni, ami nem tökéletes. Ha előzetessel nem is, új részletekkel szolgálhatott a rendező, ezúttal a sztori komolyságáról mondott pár szót. 

Hirdetés

James Gunn a franchise eddigi részeiben ügyesen találta meg az egyensúlyt a humor és a dráma között, és valószínűleg A galaxis őrzői 3 esetében sem lesz ez másként, azonban Gunn legújabb nyilatkozata alapján más lesz a folytatás hangvétele. A rendező a GameSpotnak árulta el, hogy a jelenlegi csapat utolsó nagy kalandja egy "sokkal érettebb" történetet tartogat a rajongók számára:

"Ez egy hihetetlenül érzelmes történet. Bizonyos szempontból sokkal érettebb, mint a korábbi Őrzők-sztorik, mert tudod, olyanoknak kezdtük el csinálni ezeket a filmeket, akik 10-11 évesek voltak, amikor az elsőt látták, és most 20-21 évesek. A film együtt nőtt fel velük."

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A harmadik fejezet hivatalos szinopszisa egy nagyszabású kalandot ígér, amelyben Peter Quill, aki még mindig a Gamora elvesztésétől szenved, "maga köré gyűjti a csapatát, hogy megvédje az univerzumot és valakit az övéi közül. Egy olyan küldetés lesz ez, amelyet ha nem sikerül teljesíteni, az könnyedén az ismert Őrzők végéhez vezethet. 2023. május 5-én kiderül, hogyan végződik a dolog. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)