Hirdetés

James Gunn szerint nem Űrlord A galaxis őrzői trilógia igazi főszereplője

|

A rendező érdekes megvilágításba helyezte az eddigi A galaxis őrzői filmeket.

Hirdetés

A galaxis őrzői film 2014-es bemutatása előtt kevesen hitték, hogy ebből a flúgos csapatból kasszasiker adaptációt lehet készíteni, James Gunn és a neki bizalmat adó Marvel Studios azonban minden várakozást felülmúlva új közönségkedvenc karaktereket hoztak el a mozizóknak (a képregényrajongók persze már ismerték őket). Bár minden szereplőt más-más okokból szerettek meg az emberek, azonban a legnagyobb sztár kétséget kizáróan a Groot-Mordály páros volt. 

Pedig a főszereplők valójában nem ők, végig Peter Quill, azaz Űrlord (Chris Pratt) volt a középpontban: az első részben megismerhetjük, hogyan kötött ki más világokban, és miképpen válik az őrzők vezetőjévé, a másodikban pedig az ő kapcsolatai (szerelem, család) körül bonyolódnak az események. Még az ünnepi különkiadásban is az a cél, hogy őt felvidítsák a többiek karácsonyra.

Hirdetés

Nincs kétségünk afelől, hogy az idén mozikba kerülő A galaxis őrzői 3-ban is komoly érzelmi megpróbáltatások várnak Űrlordra, ennek ellenére James Gunn szerint nem ő a trilógia valódi főszereplője. A rendező korábban már elárulta, hogy Mordályra fog építeni a harmadik film sztorija, viszont Gunn nem érte be ennyivel a karakter fontosságát illetően és ezt mondta a The Directnek

"Azt mondanám, hogy Peter eléggé össze van zavarodva. Szerintem komoly elszakadási problémákkal küzd. Számomra Mordály mindig is A galaxis őrzői filmek titkos főszereplője volt. Soha nem láttad egyetlen filmben sem, hogy ne tett volna valami önzetlen dolgot. Soha nem cselekedett másért, csak a barátaiért. Ő nem egy hős a szó tipikus értelmében. Az ő történetének elmesélése nagyon fontos volt számomra".

Az eredetileg 1976-ban, Bill Mantlónak és Keith Giffennek köszönhetően a Marvel Preview #7-ben bemutatkozott Rocket Raccoon, azaz magyarul Mordály tehát Gunn szerint a trilógia titkos főszereplője, és minden bizonnyal a május 4-én mozikba kerülő A galaxis őrzői vol. 3.-ból azt is jobban megértjük majd, hogy miért nyilatkozott így a rendező. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)