Hirdetés

James Gunn tisztázta, hogy mennyi idős lesz a DCU Batmanje és Supermanje

|

A DC Studios első tíz projektje kapcsán számos kérdés merült fel, a hősök kora volt az egyik.

Hirdetés

Január végén James Gunn felfedte a lapjait, és bejelentette, hogy a Peter Safrannal közösen megreformált DC filmes univerzum milyen filmekkel és sorozatokkal indul (a Robert Pattinson-féle Batman folytatása vagy a Joker 2 már a DC Elseworlds címke alatt készül). A DC Studios új vezetői öt filmet és öt sorozatot lepleztek le, amelyek közül kettő különösen felkeltette a rajongók figyelmét. 

Az egyik a Superman: Legacy lesz Gunn írásában és rendezésében, amely 2025 nyarán el fogja indítani a DCU-t, de nem eredettörténet lesz. A másik pedig a The Brave and the Bold, amely a denevércsaládra fókuszál, a középpontban Bruce és Damien Wayne kapcsolata lesz. 

Hirdetés

A beharangozott információkból a rajongók arra következtettek, hogy az új Superman a húszas éveiben jár majd, amely számos fantáziacastinghoz vezetett, Batman pedig jóval idősebb lesz nála. James Gunn újfent a Twittert használta arra, hogy némileg tisztázza a dolgokat:

"Az emberek mindkettőről spekulálnak. Én mindig csak annyit mondtam, hogy Superman negyvenesnél fiatalabb lesz, Batman pedig talán néhány évvel idősebb nála."

Az azonban egyértelmű, hogy egyiküket sem olyan színész fogja alakítani, akik korábban megformálták már a karaktereket, így sem Henry Cavill nem fog visszatérni, sem Robert Pattinson nem ugrik át a saját filmjeiből, azok el vannak különítve a DC Elseworlds kategóriával. Egyelőre nem tudni, hogy ki bújhat az új Superman és az új Batman bőrébe.

Ti kiknek örülnétek?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)