Hirdetés

James Gunnt Mordály különleges karácsonyi ajándékáról kérdezték, hozzá illő választ adott

|

Sokan szerették volna tudni, hogy kaphatta meg Mordály A galaxis őrzői - Ünnepi különkiadásban azt, amit.

Hirdetés

A The Guardians of the Galaxy Holiday Special, avagy A galaxis őrzői - Ünnepi különkiadás végén a szereplők különböző megható vagy épp mókás karácsonyi ajándékokkal lepik megy egymást. Az egyik legkülönlegesebb meglepetést Nebula adja Mordálynak, a mosómedvének. Erről kérdezték a különkiadás író-rendezőjét, James Gunn.

Mondanunk sem kell, hogy az alábbi sorok spoileresek lesznek A galaxis őrzői - Ünnepi különkiadás kapcsán - a filmről készült kritikánkat egyébként itt olvashatjátok.

Hirdetés

Nebula egészen konkrétan Bucky Barnes, vagyis a Tél Katonája vibrániumból készül karját adta karácsonyra Mordálynak. A mechanikus művégtagot ugyebár még a Bosszúállók: Végtelen háborúban akarta megvásárolni a mosómedve, de érthető okokból nem járt sikerrel. 

Twitteren volt, aki nem túl kedvesen esett neki Gunn-nak mindezért, az egyik illető például azt írta, hogy ennek legalább annyira nincs értelme, mint az MCU egész negyedik fázisának, egy "erőltetett szar" az egész, mivel Bucky simán legyőzné Nebulát, így utóbbinak esélye sem lenne a kar megszerzésére. Nos, Gunn nem hagyta szó nélkül a dolgot:

Gunn úgy fogalmazott, hogy nem tudja pontosan, egy idegen technológiával felturbózott kiborg egészen pontosan hogy tudja letépni egy ember karját, de most már kánon a dolog, szóval bocsi, a háborgónak is együtt kell ezzel élnie. A karácsony szelleme sok mindenre képes, a jelek szerint erre is.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)