Hirdetés

James McAvoy reagált a Bosszúállók: Titkos háborúval kapcsolatos pletykákra

|

Vajon a színész visszatérhet Xavier professzorként a temérdek karaktert felvonultató csapatfilmben?

Hirdetés

A Marvel következő nagy dobása egyértelműen a Bosszúállók: Titkos háború lesz 2026-ban (ezt egy évvel korábban a Bosszúállók: A Kang-dinasztia fogja felvezetni), ami lehetőséget ad a stúdiónak, hogy igazi közönségkedvenc arcokat is visszahozzon - mint például a Chris Evans-féle Fantasztikus Négyes vagy éppen Michael Fassbender és James McAvoy X-Men csapata. 

1984-ben ugyan jelent már meg egy képregénysorozat Titkos háború címmel, amelyben a Túlontúli nevű kozmikus lény a Csatavilágban küldte egymás ellen a Marvel legnagyobb hőseit és gonoszait, azonban az említett eseményfilm valószínűleg a 2015-ös Secret Wars füzeteken alapul majd, amelyben a Marvel képregényeinek párhuzamos világai elpusztultak, egyetlen kevert univerzum maradt csak, ahol a különféle hősök és hősvariánsok csatáztak Fátum Doktorral. 

Hirdetés

Bár X-Men filmmel még nem bővült az MCU, azonban a Doctor Strange az őrület multiverzumában során felbukkant már egy tag, méghozzá az alapító, Charles Xavier a kultikus változatban, Patrick Stewart megformálásában. A legendás, már 82. évét taposó színész ezzel el is búcsúzott valószínűleg a szereptől, viszont születtek azzal kapcsolatban pletykák, hogy a fiatal kiadását megformáló James McAvoy még visszatérhet a karakterhez, méghozzá a Titkos háborúban. 

McAvoy nemrég a GQ magazinnak adott egy terjedelmes interjút, amelyben természetesen szóba került ez a spekuláció is, a színész pedig egyszerre adott őszinte és rejtélyes választ:

"Még nem hívtak fel. És ha hívtak is volna, biztosan nem mondanám el neked."

McAvoy tehát nem mondott sem igent, sem nemet, inkább csak felhívta a figyelmet arra, hogy a Marvel mennyire szigorú a titoktartással kapcsolatban. Persze ez nem meglepő olyan spoilerkirályok után, mint Tom Holland és Mark Ruffalo, de legutóbb például Alfred Molina sem tudta tartani a száját a Pókember: Nincs hazaútban való visszatérését illetően. Andrew Garfield óta pedig tudjuk, hogy egy határozott nem is jelenthet igent, szóval kíváncsian várjuk, mi lesz Xavier sorsa - főleg, hogy már Giancarlo Esposito is szóba került a szerepre, aki imádná, ha megkapná a lehetőséget. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)