Hirdetés

James McAvoy szívesen eljátszaná a fiatal Picard kapitányt

|

McAvoy ismét egy klasszikus Patrick Stewart szerepre pályázik?

Hirdetés

James McAvoy már bizonyította, hogy simán rá lehet bízni Patrick Stewart karaktereinek fiatal verzióját, hiszen ő játszotta el az újabb X-Men filmekben az ifjú Charles Xavier professzort, akit ugyebár a klasszikus filmekben még Stewart alakított. Most nagyon úgy fest, hogy Jean-Luc Picard szerepével is megpróbálkozna.

Minderről a Collidernek adott interjújában beszélt nemrégiben.

Hirdetés

McAvoy egészen pontosan így fogalmazott:

"Többször beszéltem már arról, hogy mennyire szeretem a Star Treket, és vicceltem is vele, holott igazából eléggé komolyan gondoltam, hogy ha bármikor egy fiatal Jean-Luc Picardot kellene eljátszani, akkor én vagyok az emberetek. De valószínűleg lassan már túlzottan öreg leszek ahhoz, hogy egy Jean-Luc Picardot alakítsak. Ez a helyzet."

Tény, hogy James McAvoy jelenleg már 42 éves, a Star Trek: Az új nemzedék tévésorozat 1987-es indulásakor pedig Patrick Stewart 47 volt, szóval ha ebben a percben indul egy forgatás, akkor is csak mindösszesen 5 évvel jellen ifjabb az "új" Patrick a "réginél".

A mozinézők egyébként egyszer már láthattak a vásznon egy fiatal Jean-Luc Picardot, egészen pontosan Picard kapitány ifjú klónját, akit Tom Hardy alakított a 2002-es Star Trek - Nemezisben. Hardy 25 éves volt a bemutató idején.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)