Hirdetés

Jamie Foxx, Dave Franco és Snoop Dogg vámpírokat gyilkol a Netflix új filmjében

|

Nagy nevekben és levadászott vámpírokban nem lesz hiány.

Hirdetés

Megérkezett a Day Shift, avagy a Nappali műszak friss és ropogós előzetese, ami akár lehetne egy tucat Netflix film is, de a cseppet sem eredeti alapkoncepciót nem kis nevekkel dobták fel az alkotók. A Nappali műszakban ugyanis Jamie Foxx, Dave Franco és Snoop Dogg hirdet vadászidényt Los Angeles vérszívóira. 

A sztori szerint Jamie Foxx karaktere ugyan látszólag egy hétköznapi medencetisztító Los Angelesben, de valójában vámpírvadászattal egészíti ki a keresetét. Ahhoz azonban, hogy igazán nagy pénzt szakíthasson, és ne költözzön el a lánya és a felesége, vissza kell kerülnie az Unióba, a hivatásos vámpírvadászok ligájába.

Hirdetés

Erre Snoop Dogg karakterének segítségével nyílik lehetősége, időközben pedig valahogy becsászkál a képbe Dave Franco is, aki ezúttal nem egy nagymenőt, hanem egy kifejezetten szerencsétlen karaktert alakit, aki azonnal bevizel, mikor egy vámpírral akad össze. 

Íme a film új előzetese: 

A Nappali műszak augusztus 12-től lesz elérhető a Netflix kínálatában. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)