Hirdetés

Jamie Foxx megerősítette, tényleg visszatér Elektróként az új Pókember filmben

|

Ez viszont nem jelenti azt, hogy A csodálatos Pókember 2-ben látott karaktert hozzák vissza az alkotók, egy fontos különbség mindenképp lesz a két Electro között.

Hirdetés

Tegnap írtunk arról, hogy Jamie Foxx ismét eljátszhatja Electrót a készülő Pókember filmben, nemrég pedig ezt az értesülést maga a színész erősítette meg. Karaktere ugyebár a  2014-es A csodálatos Pókember 2. végén meghalt, de egyrészt a képregényekben a halál igazán ritkán szokott végleges lenni, másfelől pedig nagyon úgy tűnik, hogy ezúttal egy "'másik Electro" bőrébe bújhat majd Foxx.

Sokan egyből a multiverzumok bevezetését vizionálták Electro visszatérése kapcsán, és bár ezt teljesen továbbra sem lehet kizárni, de azért a jelek szerint inkább csak arról van szó, hogy a Sony és a Marvel egészen egyszerűen megint egy olyan színészre osztotta a szerepet, aki korábban már eljátszotta az adott karaktert. Pontosan ugyanez történt J. K. Simmons esetében is, aki a Sam Raimi-féle Pókember trilógiában és a Pókember: Idegenben végén is J. Jonah Jamesont alakította. 

Hirdetés

Jamie Foxx a közösségi médiát segítségül hívva jelentette be hivatalosan is, hogy csatlakozott a készülő, egyelőre még pontos cím nélküli Pókember 3 stábjához, mint Electro. Egészen pontosan így fogalmazott:

"Mondjátok meg Pókinak, hogy fussunk neki újra! Nagyon izgatott vagyok, hogy részese lehetnek a Marvel legújabb Pókember adaptációjának. Alig várom, hogy láthassátok az új részt. És ebben nem kék, hanem ezer százalékkal menőbb leszek!"

A Marvel képregényekben Electro alapvetően egy zöld-sárga, mai szemmel már mókásnak mondható, villámos maszkkal kiegészített jelmezt hordott. Kékbőrű változata az Ultimate univerzumban játszódó füzetekben bukkant fel, ezt a verziót emelték át a 2014-es mozifilmbe is. Foxx bejelentése alapján a Pókember 3-ban ezúttal nem ezt a vonalat fogják erőltetni. 

Frissítés: Foxx időközben törölte Instagram oldaláról a szóban forgó bejegyzést. Úgy tűnik, még nem szabadott volna mesélnie a dologról, de nem tudta magában tartani a remek hírt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)