Hirdetés

Jamie Lee Curtis WoW jelmezben celebrálja lánya esküvőjét

|

Az egész vendégsereg cosplay szerelést visel majd a jeles napon, Curtis jelmezével azonban akadt egy kis probléma.

Hirdetés

A 63 éves Jamie Lee Curtis nem idegenkedik a gamer témáktól, hiszen nemcsak a készülő Borderlands filmben vállalt szerepet (ahol Patricia Tannist fogja játszani),  de korábban a fia kedvéért teljes Warcraft jelmezben jelent meg a játékból készült film premierjén, habár még csak nem is szerepelt a produkcióban.

A fiú, Ruby Lee Curtis tavaly nemet váltott, és most menyasszonyként készül a májusban esedékes esküvőjére, ahol a szertartást celebráló édesanyja ismét Warcraft szerelést ölt majd.

Hirdetés

Jamie Lee Curtis Jimmy Kimmel műsorában beszélt az eseményről, ami teljes egészében cosplay-témájú lesz, így az összes vendég valamilyen jelmezt visel majd.

"Mindenki jelmezben lesz, és én is jelmezben fogom celebrálni a szertartást... Ez nem egy adott téma, hanem egy cosplay esküvő. Nagyon izgalmas, egy gyönyörű pikniket fogunk tartani az udvaron. Nagyon izgatott vagyok. Ezzel mindkét gyermekem a hátsó kertemben fog megházasodni, ami könnyeket csal a szemembe...ez így sokkal jelentőségteljesebb. Csak elfelejteni minden hivalkodó dolgot - szülőnek lenni, és a hátsó udvarodban tartani a gyerekeid esküvőjét."

- nyilatkozta Curtis. A filmcsillag nem maga választotta a szerelését, de elárulta, hogy Lady Jaina Proudmoore, a Kirin Tor vezető mágusának öltözékét viseli majd, akiről csak annyit mondott, hogy egy admirális (egész pontosan a Lord Admiral cím jogos örököse, s ezzel Kul Tiras királyságának feje).

A jelmez beszerzésével azonban akadt egy kis gond, mivel csak utólag derült ki, hogy Oroszországból érkezik, amelyet Ukrajna lerohanása miatt most komoly nemzetközi szankciók sújtanak, s a készítője ezért nem tudta időben beszerezni a szükséges alapanyagokat. Curtis szerint csak 1-2 hetes csúszásról van szó, a megfogalmazásából ítélve viszont a kosztüm még nem ért célba, szóval könnyen lehet, hogy végül kénytelen lesz más forrás után nézni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)