Hirdetés

A Jar-Jart alakító színész szerette volna kinyírni a karaktert

|

Ahmed Best megkérte George Lucast, hogy a lehető legbrutálisabb módon ölje meg a gungant, de a rendező ezt nyilván nem akarta.

Hirdetés

Jar-Jar Binks talán egyértelműen a leggyűlöltebb karakter az egész Star Wars univerzumban, ezért érdekes talán a gungant alakító - és a legtöbbek számára ismeretlen - Ahmed Best helyzete. A színész nemrég mesélt egy videointerjúban arról hogyan tekint vissza a nem túl sikeres karakterre, akinek a halálát szívesen látta volna a filmvásznon.

Hirdetés

Best egyébként nem utálja a karaktert, látszólag büszke arra, hogy a '90-es évek végén milyen úttörő technológiát használtak, hogy életre keltsék Jar-Jart. Ennek ellenére arra kérte George Lucast, hogy minél rondább véget érjen az általa megformált szereplő.

"Mikor rájöttem, hogy a Sithek bosszújában nem lesz sok Jar-Jar és egyébként is hanyagolnak majd engem, többször panaszkodtam George-nak, hogy nem kaptam egy jó halált. Azt szerettem volna, ha apró darabokra szeletelik, de nem kaptam meg"

- mondta.

A fenti beszélgetésben egyébként szóba kerül a most már kánonnak számító történet, ami szerint Jar-Jar utcai bohócként tengeti napjait a Naboon.

"Ez egy elég szomorú, sötét végkifejlet Jar-Jarnak, ami nekem kifejezetten tetszett, ami azt illeti. Egészen drámai lett és szerintem jó ötlet a történetének lezárására"

- véleményezte Best a Chuck Wendig regényében található jelenetet, amit ő maga is felolvasott. Ugyan Best elmondása szerint már nem térne vissza a Star Wars munkálataihoz, színházi és zenei projektjei mellett egy könyvet írt az előzmény-trilógiával kapcsolatos élményeiről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)