Hirdetés

Saját filmet kap Jared Leto Jokere?

|

A Suicide Squadban nem sok szerep jutott neki, de ezt ellensúlyozhatja egy csak róla szóló film.

Hirdetés

Nem lett közönségkedvenc a Jared Leto által megjelenített gengszter Joker, sokan még örültek is, hogy keveset szerepelt.

Hirdetés

Másoknak tetszett a karakter - például a színésznek is, aki csalódott volt amiatt, hogy rengeteg jelenetét kivágták a Suicide Squadból. A Variety most úgy tudja, Leto nem csak szerepelni fog, de vezető producerként is részt vesz egy önálló Joker film elkészítésében. Ennél több részlet egyelőre nincs.

Készül még pár mozi, köztük állítólag egy Joker eredettörténet, amiben nem Leto szerepel. Emellett a Suicide Squadból indult ki Harley Quinn saját filmje is, a főszerepben természetesen Margot Robbie-val. Érdekes lesz látni a DC felhozatalát a következő években. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)