Hirdetés

Jared Leto mesél Morbiusról a film japán trailerének bevezetőjében

|

Még mindig ott tartunk, hogy magyarázni kell Morbius létezését.

Hirdetés

A filmrajongók jelentős része már nagyjából képben van a Marvel népszerű és kevésbé népszerű karaktereivel, de Morbius még így is egy kakukktojás. Az anit-hős nem éppen új karakter, de most először fog felbukkanni filmvásznakon, így érthető, ha a nagyközönségnek fogalma nincs arról, hogy ki is ő valójában.

Jared Leto szerencsére jön és segít nekünk a nemrég közzétett, kifejezetten Japánt megcélzó előzetes felvezető részében. 

Hirdetés

A film japán trailerében nincsenek egyébként új jelenetek, viszont van benne egy felvezető szakasz, ahol a színész mesél a karakterről.

"A filmben egy új Marvel karaktert játszom, aki kísérleti eljárások használatával próbálja kigyógyítani magát egy élethosszig tartó, vérét érintő betegségből, a folyamat során pedig vámpírrá változik. Egy nagyon izgalmas szerep ez egy bővülő univerzumban."

Az tuti, hogy az univerzum hamarosan kibővül, legalábbis Pókemberek számában biztosan. Az MCU-hoz kötődő Pókember 3 rengeteg vendégszereplőt tartalmaz majd, és úgy tűnik, hogy Morbiusnak is lesz köze a pókica legújabb kalandjaihoz. Kíváncsiak leszünk rá, hogy mi lesz az eredménye ennek a Sony és Marvel összeborulásnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)