Hirdetés

Jared Leto újra Joker lesz, méghozzá az Igazság Ligája rendezői változatában

|

Zack Snyder a Snyder Cut tökéletesítése kedvéért kérte fel a színészt a szerepre.

Hirdetés

Az összes filmes Joker közül Jared Leto a legkevésbé népszerű, viszont mivel Heath Ledger már nem él, Joaquin Phoenix meg teljesen más unverzumban alakította a karaktert, kizárásos alapon is Leto maradt az egyetlen, aki casting nélkül el tudja játszani a karaktert az Igazság Ligája Snyder Cut névre hallgató rendezői változatában. Egyébként, ha még emlékeztek, az Öngyilkos osztagban láthattuk őt, amit amúgy szintén rebootolnak, úgyhogy természetesen továbbra is teljes a káosz a DC-filmek körül.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter számolt be róla, hogy a Batmant alakító Ben Affleck (aki amúgy a Flash filmben is látható lesz) és Ray Fisher (ő volt Cyborg) mellett Leto is részt vesz a forgatásokon, de arról semmit nem tudni, hogy pontosan miért építik be őt, milyen szerepe lesz a cselekményben, és miért volt fontos Joker megjelenítése.

A Snyder Cut 2021-ben kerül fel az HBO Max kínálatába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)