Hirdetés

Jason Isaacs elmondta, hogy visszatérne-e Lucius Malfoyként

|

A Voldemort egyik legnagyobb szövetségesét alakító színész a Harry Potter és az elátkozott gyermek lehetséges filmváltozatáról nyilatkozott.

Hirdetés

Nagyot változott a világ, mióta pár éve az illetékesek kijelentették, hogy szó sem lehet a Harry Potter és az elátkozott gyermek színdarab megfilmesítéséről. A Warner Bros. Discovery élére új vezetőség került, a Harry Potter spin-off szériájának szánt Legendás állatok nem váltotta be a reményeket, és miközben az eredeti szereplők próbálnak kikerülni a skatulyából, amibe kerültek a franchise miatt, a Harry Potter-láz ismét fellángolt a Hogwarts Legacy videojátéknak köszönhetően. 

A pletykák szerint utóbbiból készülhet is egy élőszereplős változat, és nem ez az egyetlen projekt, amivel a Warner Bros. meglovagolhatja a varázsvilággal kapcsolatos hype-ot. Tavalyi jelentések szerint a Warner Bros. Discovery új igazgatója, David Zaslav nagyon szeretne ismét együtt dolgozni J.K. Rowlinggal, méghozzá a Harry Potter és az elátkozott gyermek filmen. 

Hirdetés

Hogy ezek közül melyik fog megvalósulni, az még kérdéses, ráadásul a Ront alakító Rupert Grint nemrég bedobott egy harmadik ötetet is: hogy sorozatként rebootolják a Harry Pottert. Ezúttal a Lucius Malfoyt megformáló Jason Isaacs esetében került szóba a széria, a színész a RadioTimes.com-nak adott nyilatkozatában beszélt az esetleges visszatéréséről, és arról, hogy a Warner Bros. filmként dolgozná fel a Harry Potter színdarab történéseit: 

"Majd meglátjuk. Színházi darabként működött. De néha a színdarabok nem működnek filmként. És van, hogy ami könyvként működik, az a színházban nem, szóval nem mondanám... ööö... soha ne mondd, hogy soha."

Bár maga Lucius nem bukkan fel a Harry Potter és az elátkozott gyermekben, azonban maga a Malfoy család képviselteti magát Scorpius Malfoyon keresztül, aki Draco fia. Bizonyára nem lenne nehéz beemelni Isaacs karakterét sem, ha már egyszer adaptálásra adnák a fejüket a Warnernél, hiszen minél több ismerős arc bukkan fel, annál erősebb a nosztalgia és jobban csilingel a kassza. Egyelőre azonban hivatalosan nincs megerősítve, hogy készülne feldolgozás az előadásból. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)