Hirdetés

Jason Momoa elspoilerezte az Aquaman végét?

|

Lehetséges, hogy a színész többet mondott egy interjú során, mint kellett volna.

Hirdetés

Az már az idei Comic-Conon bemutatott első Aquaman előzetesből is tudjuk, hogy a címszereplő (Jason Momoa) és bátyja, Orm király (Patrick Wilson), Atlantis jelenlegi uralkodója bizony elég keményen összeakasztják a bajszukat. Momoa azonban nemrég adott egy olyan interjút az Entertainment Weeklynek, amelyben jó eséllyel a film lezárását is sikerült ellőnie. Értelemszerűen csak és kizárólag akkor olvassatok tovább, ha nem zavarnak bennetek a potenciális spoilerek!

Hirdetés

Az említett interjúban Momoa elmonta, hogy az Aquaman mozi mindenképpen egy eredettörténetnek tekinthető, amire szükség is volt, mivel Az Igazság Ligájában csak pár pillanatig láttuk a karaktert, most viszont végre megtudhatjuk, honnan is jött ő valójában. Az igazán érdekes részletek viszont csak ezután következtek: a színész ugyanis konkrétan kitért arra, hogy Aquaman egész életét átívelő utazása a film végén ér a csúcspontjára, ugyanis az utolsó képsorokon már Atlantis királyaként láthatjuk a főhőst. 

Tessék, ha valaki eddig azon izgult volna, hogy Aquaman nem fogja a mozi lezárásában elfoglalni az őt megillető trónt, akkor nem kell nyugtatókon élni december 20-ig, amikor is befut a magyar mozikba a legújabb DC film. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)