Hirdetés

Jason Momoa is csatlakozhat az új Dűne film szereplőgárdájához

|

Állítólag az Aquaman sztárja is a kiemelkedő színészi gárdát felvonultató sci-fi klasszikus egyik szerepére pályázik.

Hirdetés

Egy ideje csordogálnak már a hírek Frank Herbert kultikus regényének legújabb nagyvásznas adaptációjáról. A rendezői székbe is egy olyan rutinos rendezőt szerződtetett a Legendary Pictures, mint Dennis Villeneuve, aki a Szárnyas fejvadász 2049-cel már bizonyította, hogy nincs megilletődve, ha elismert sci-fikkel kell dolgozzon.

Hirdetés

Rendező neve mellett már jó néhány szereplő kiléte is ismert, mi is írtunk már arról, hogy Dave Bautista és Josh Brolin is csatlakozik a stábhoz, de a hírek szerint Rebeca Fergusson, Stellan Skarsgard és Javier Bardem is az új Dűne stábját erősíti majd.

Hozzájuk csatlakozna Jason Momoa, aki Duncan Idaho szerepét öltené magára. Idaho az Atreides család közeli szövetségese és legendás kardforgató. Momoa már néhány korábbi alakításával megmutatta, hogy ez a szerep igazán neki való, - elég csak Khal Drogo párbajára gondolni - mindenesetre valószínűleg nem jön zavarba, ha a szigonyt kardra kell cserélje.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)