Hirdetés

Jason Momoa elmondta, van-e helye Aquamannek a DCU jövőjében

|

James Gunn és Peter Safran vajon ad esélyt az Aquaman 3-nak is?

Hirdetés

James Gunn és Peter Safran a Warner Bros. Discovery új vezetőségének megbízásából alaposan gatyába rázzák a DC filmes részlegét: lemetszettek minden felesleget és új alapokra helyezték a jövőt. Az így létrejött DCU első projektjeit már be is jelentették, amiképpen azt is, hogy emellett a DC Elseworlds kategóriába fognak kerülni olyan a központi történeti szálhoz nem kapcsolódó projektek, mint például a Joker folytatása, a Batman 2 és az új Constantine film

Black Adam sorsa valószínűleg megpecsételődött, és a Shazam! Az istenek haragja is gyászosan teljesít a pénztáraknál, de két premier még hátravan: a The Flash, valamint az Aquaman és az elveszett királyság, de egyik sem érezheti magát biztonságban. Flashnél Ezra Miller botrányai kavartak be, az Aquamannél pedig a Merát alakító Amber Heard Johnny Deppel való pereskedése. 

Hirdetés

Ilyen háttérrel nem lenne meglepő, ha Gunn és Safran egyikből sem kérnének többet, de egyelőre hivatalosan nem derült ki, hogy mi lesz a karakterek sorsa a jövőben. Aquaman megformálója, Jason Momoa azonban eléggé biztos abban, hogy nem a második rész lesz számára az utolsó és azt is kifejtette a Total Film magazinnak nyilatkozva, hogy miért gondolja ezt: 

"Teljesen biztos vagyok benne, hogy Aquaman részt fog venni a DCU-ban. Ez van, tesó - Aquamannél nincs nagyobb! Remélem, hogy az emberek izgatottan várják az új részt, mert jó móka lesz. Nagyon élvezem a komédiázást. Forgattunk néhány igazán vicces jelenetet Patrick Wilsonnal. Imádom őt. Nagyon jól éreztük magunkat a közös munka során. Mintha testvérek lennénk. Rengeteg klassz dolog történik ebben a filmben."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Momoa a Sundance Filmfesztiválon erősítette meg a Varietynek, hogy nem sokkal azután találkozott a Gunn & Safran duóval, hogy átvették a DC Studios-t, és akkor csupán annyit reagált, hogy jól haladnak a megbeszélések. Arra a pletykára pedig, miszerint Aquamanről egy másik DC-karakterre, Lobóra térhet át a jövőben, így reagált: 

"Mindig én leszek Aquaman. Senki sem jöhet és beszélhet erről szarságokat. Lehet, hogy lesznek más karakterek is, mást is eljátszhatok, tudok én vicces, vad és kedves is lenni."

Az Aquaman és az elveszett királyságot a jelenlegi tervek szerint december 21-től láthatjuk majd a hazai mozikban. Eredetileg már tavaly jött volna, de nem merték az Avatar 2 ellen küldeni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)