Hirdetés

Jason Momoa és családja éhezett, miután a színészt kitették a Trónok harcából

|

Tudta, hogy karaktere nem lesz sokáig a sorozat része, de nem tudott megfelelően felkészülni a Trónok harca utáni időszakra.

Hirdetés

Jason Momoa is egyike azoknak az izmos testű hollywoodi színészeknek, akik nagy karriert futottak be az elmúlt években. Sőt, annyira népszerű, hogy kifestőkönyvben is szerepel, ami rajta kívül még Keanu Reevesnek adatott meg.

A Trónok harca miatt ismerte meg a világ, melynek első évadában a dothrakiak vezetőjét, Khal Drogót alakította. Még 2011-ben, az Entertainment Weeklynek nyilatkozva elmondta, hogy mivel olvasta a sorozat alapjául szolgáló könyvet, már a meghallgatásokon is tisztában volt vele, hogy mi fog történni.

Hirdetés

Akkor még sajnálta, hogy nem térhet vissza, és nagyon hiányolta a karaktert. Nem tudjuk, most hogyan érez ennek kapcsán, de mivel hamarosan a Dűnében szerepel, és ő volt Aquaman, valószínűleg jól érzi magát, van mit tennie.

Ugyanakkor ez nem volt mindig így. Gondolhatnánk, hogy miután a Trónok harcát otthagyta, kapkodtak utána, de az első évad idejében még maga a széria sem volt olyan felkapott, mint később, és ő sem ragadta meg a szakma figyelmét igazán. Projektjei sorra buktak be, adóssága halmozódott, nem tudta fizetni a számlákat, és nagyon nehéz pénzügyi helyzetbe került családjával és gyermekeivel együtt. 

Nem tudjuk, pontosan meddig tartott a nehéz időszak, de a 2017-es Igazság Ligája óta nincs ideje pihenni, és reméljük, hasonlóan foglalkoztatott lesz a jövőben is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)