Hirdetés

Jason Momoa lehet Vin Diesel ellenfele a Halálos iramban 10-ben

|

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a végükhöz közelednek a tárgyalások, amelyek lezárultával Aquaman megformálója is csatlakozhat a Fast & Furious franchise-hoz.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy Dwayne Johnsont egyszer és mindenkorra elvesztette a Halálos iramban széria, noha Vin Diesel, akivel akadt némi nézeteltérése a múltban, többször is megpróbálta visszacsábítani kollégáját. Más a helyzet viszont a Hobbs & Shaw spin-offal, amelynek folytatása még mindig terítéken van, sőt Hiram Garcia, Johnson üzlettársa tavaly novemberben megerősítette, hogy dolgoznak a forgatókönyvön, és miután leforgatták a Red One karácsonyi filmet, ez következik a listán.

Eközben a tágabb értelemben vett Toretto família köré szőtt fősorozat nyílegyenesen robog tovább a nagy finálé felé, amit két részletben tálalva kap meg a közönség 2023 és 2024 folyamán.

Hirdetés

A jelek szerint készítők biztosra akarnak menni, ezért olyan színészt akarnak leigazolni Charlize Theron mellé antagonistának, aki Luke Evanshez, Jason Stathamhez és John Cenához hasonlóan képes felvenni Vin Diesellel a harcot.

Legalábbis a The Hollywood Reporter forrásai szerint már csak hajszálnyira vannak attól, hogy megállapodjanak Jason Momoával. Sőt, ami azt illeti, a pályafutását a Baywatch: Hawaii-ban kezdő színész Wikipedia-oldalán már ott szerepel a következő Halálos iramban a készülő filmjei között. De ha nem is jönne össze a megállapodás, az Aquaman sztárjának akkor sem kellene attól tartania, hogy munka nélkül marad, mert az Apple TV+ berendelte a See című sorozatának harmadik évadát.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)