Hirdetés

Jason Momoa lesz a Halálos iramban 10 főgonosza

|

Egy kirobbanó személyiség zárhatja le a Halálos iramban sorozat győzelmi menetét.

Hirdetés

Az Aquaman szuperhőse úgy tűnik, hogy sok év után végre újra egy főgonosz bőrébe bújhat. Eddig sem volt titok, hogy Jason Momoa is szerepelni fog az egyelőre Fast 10-ként emlegetett folytatásban, de egy rövid szóváltásnak köszönhetően már azt is tudjuk, hogy ez mit jelent pontosan.

A színészt az Entertainment Tonight kapta el pár kérdés erejéig, amikor elkísérte mostohalányát, Zoë Kravitzet a The Batman premierjére.

Hirdetés

Momoa a maga egyenes, laza stílusában válaszolt minden feltett kérdésre, így amikor a Fast 10 került szóba, akkor is hanyagolta a mellébeszélést.

"Nagyon mókás lesz. Végre lehetek megint lehet főgonosz, amit nem játszottam már egy ideje. Most egy rosszfiú leszek, egy nagyon teátrális rosszfiú."

Nagyon lelkesen beszélt a szerepről, de persze túl sok részletet még ő sem oszthatott meg a sajtóval. A sztori még egyébként is hét lakat alatt van. A nagy titkolózás oka, hogy a Fast 10 lesz valószínűleg a széria (kétfelvonásos) záróakkordja.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A forgatás elvileg idén tavasszal veheti kezdetét, a premierre pedig majd jövő májusban számíthatunk. Ti kíváncsiak vagytok arra, hogy miként ér véget a "család" története?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)