Hirdetés

Jason Momoát a Trónok harca erőszakolós jelenete miatt vonták kérdőre, a riporter megkapta a magáét

|

Jason Momoát teljesen felháborították a kérdések, melyeket annak kapcsán kapott, hogy karaktere, Khal Drogo anno megerőszakolta Daenerys Targaryent.

Hirdetés

Jason Momoa egyszer már bajba került a Trónok harca HBO-s sorozat első évadánok azon jelenete miatt, melyben karaktere, Khal Drogo megerőszakolta újdonsült feleségét, az Emilia Clarke által eljátszott Daenerys Targaryent. 2017-ben ugyanis egy olyan 2011-es, Comic-Con-os felvételt kapott fel a közösségi média, melyben Momoa viccelődött ezzel a jelenettel. 

Most a The New York Times készített interjút a színésszel, és megint szóba került Khal Drogo és Daenerys brutális nászéjszakája, a riporter viszont nem tette zsebre azt, amit Momoától kapott kérdése után.

Hirdetés

Az interjúban egészen pontosan azt a kérdést szegezték a színésznek, hogy újra leforgatná-e mai fejjel az erőszakolós jelenetet, mit gondol a történtekről utólag, illetve megbánt-e bármit is a forgatás kapcsán. Momoa válaszában elmondta, szerinte Drogo egy Dzsingisz kánhoz hasonló karakter, akit úgy kellett megjeleníteni, ahogy, színészi szempontból viszont nagyon-nagyon nehéz eljátszani egy ilyen kegyetlen embert.

Ezt a feladatot kapta azonban, neki pedig ilyenkor az a dolga, hogy elvégezze a munkáját. Szerinte semmilyen formában nem kell vagy kellene azon gondolkodnia, hogy esetleg újra elvállalná-e ezt a szerepet, ahogy az sem merülhet fel kérdésként, hogy ő megtenne-e bármit is valóságban, amit az általa eljátszott szereplő megtett. Kitért arra, hogy még sosem vonták kérdőre annak kapcsán, hogy megbánt-e egy szerepet. Azzal zárta válaszát, hogy ami történt megtörtént, újra viszont nem fog megtörténni. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az interjú végén viszont volt még némi mondanivalója a riporter felé: Momoa elmondta, nagyon váratlanul érte ez a kérdés, mivel a színészeknek ilyenkor semmiféle választási lehetőségük nincs, a producerek, az írók és a rendezők megmondják, mit kell csinálniuk, eztán pedig nincs kívánságműsor. Nem lehet azt mondani, hogy köszi, az aktuális politikai helyzet miatt ezt én most nem csinálom meg.

"Már maga a kérdésfeltevés is undorító. Szerettem volna, hogy ezt tudd."

- ezek voltak Momoa utolsó szavai a riporter felé.

Történetünk itt véget is ér, az már nem derült ki, hogy a sztori másik szereplője, az interjút készítő újságíró rádöbbent-e arra, hogy a színészek fiktív karaktereket játszanak el, és ha történetesen az általuk életre keltett figura nem egy földre szállt angyal, attól ők még ugyanazok az emberek maradnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)