Hirdetés

Jeff Bridgesnél nyirokrákot diagnosztizáltak

|

A 70 éves színész maga jelentette be a közösségi médiában, hogy limfómával küzd.

Hirdetés

Jeff Bridges neve olyan filmekből lehet ismerős a mozirajongóknak, mint A nagy Lebowski, az Amerikai szív, a K-PAX - A belső bolygó, vagy épp a 2008-as A Vasember. A színész mindössze hat órával ezelőtt, a Twitteren jelentette be, hogy limfómát diagnosztizáltak nála. 

A limfóma, más néven nyirokrák a nyirokrendszer sejtjeit, a fehérvérsejteket, vagy más néven limfocitákat érintő betegség. A nyirokrákban szenvedők nyirokrendszerének limfocitái daganatos sejtekként kezdenek el viselkedni, kontroll nélkül osztódnak.

Hirdetés

Bridges bejegyezésében arról írt, hogy ugyan ez egy kifejezetten súlyos betegség, de az ő prognózisa jó, orvosait pedig egy remek csapat alkotja. Jeff Bridges az utóbbi években egyre kevesebb szerepet vállalt el - korábbi nyilatkozatai szerint azért, mert szeretné, ha a filmezésen kívül még másra is jutna ideje (például gitározni). Utolsó filmje a 2018-as Húzós éjszaka az El Royale-ban volt, jelenleg egy The Old Man című tévés minisorozaton dolgozik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)