Hirdetés

Jeffrey Dean Morgannel erősít a The Boys 4. évada

|

A The Walking Dead Neganje is csatlakozott a stábhoz.

Hirdetés

Még az év vége előtt, a 11. évad utolsó részeivel véget ér a The Walking Dead, aminek a 2016-ban lezárult hatodik évadtól fontos részét képezi Negan karaktere. Tettei ellenére végig életben hagyták, a fináléban is fontos szerephez jut, sőt, külön spin-off sorozatban szerepel majd Maggie-vel. Az Isle of the Dead munkacímet viselő, végül The Walking Dead: Dead City néven adásba kerülő széria forgatása a napokban indult, a hatrészes első évad premierje pedig 2023-ra várható.

Emellé még simán befér Jeffrey Dean Morgannek egy másik fontos szerep is: az Amazon bejelentette, hogy szerződtették őt a The Boys 4. évadára.

Hirdetés

Azt még nem tudni, hogy milyen szerepet kap, de már annak is örülünk, hogy ismét együtt dolgozhat Eric Kripke-vel és a Soldier Boyt alakító Jensen Ackles-szel, akikkel már az Odaát óta ismerik egymást. Tökéletesen illik hozzá a The Boys humora és kicsavart világa, úgyhogy akár a jók, akár a rosszak oldalán lép majd be, izgalmas lesz látni, mit hoz ki a szerepből.

A The Boys 4. évada leghamarabb 2023 végén érkezhet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)