Hirdetés

Most már hivatalos: készül a Jégvarázs 2

|

Megtörtént, ami csak idő kérdése volt: az utóbbi idők legsikeresebb animációs filmjének folytatása hivatalosan is készül, és a Jégvarázs 2 forgatásához a főbb szereplők és a produkciós csapat fontosabb tagjai is visszatérnek.

Hirdetés

A Disney háza táján nem csupán a Star Wars kapcsán volt mozgolódás, a 2013-as év egyik animációs kasszasikerének folytatását is bejelentették. Bob Iger Disney-főnök, John Lasseter animátor és az első részben Olaf hangját kölcsönző Josh Gad közösen jelentették be, hogy már készül a Jégvarázs 2.

A "győztes csapaton ne változtass" elvet követve megtartották az eredeti film rendezőjét, Chris Buckot, ahogy visszatér az író-rendező Jennifer Lee, és a producer, Peter Dec Vecho is. Egyelőre a megjelenési dátumról, vagy más fontos részletekről nem tudunk,de annyit azért meg merünk kockáztatni, hogy a folytatás is bankot fog robbantani. Miután az első film egyik betétdala hónapokig tartotta terror alatt a szülőket (és a különböző paródiákkal az internetet), a Disney megpróbálva az ismétlést kiadta az új szerzeményt, ami a Hamupipőke mozis előadásai előtt vetített rövidfilmben lesz hallható.

Továbbá, gondolom senki nem lepődik meg azon, hogy az első rész fontosabb szereplői is visszatérnek, például az Anna hangját kölcsönző színésznő, Kristen Bell mindezt egy zsák jégkockán pihenve jelentette be a Twitter-oldalán:

Ti megnézitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)