Hirdetés

Jeles napon indult el a Shop Stop 3 forgatása, megjöttek az első képek

|

Több évnyi ígérgetés és tervezés után végre tényleg elindultak a kamerák, forog a Shop Stop 3.

Hirdetés

Múlt hónapban végre biztossá vált, hogy a Shop Stop 3 forgatásai elindulhatnak, és mindenki visszakapja a korábbi szerepét. Miután Kevin Smith évekig beszélt a projektről, így sokáig alig hittük el a dolgot, de most már nincs kétség a folytatás felől, mivel a srácok már a boltban állnak.

Közel három évtizeddel az 1994-es első rész után most érkezik a harmadik, és a munkálatokat egyébként Kevin Smith szülinapjával indították.

Hirdetés

Az első forgatási képeken szerepel is egy nagyon finomnak tűnő torta, amit Smith az alkalomból kapott.

A rendező egyébként feltöltött egy kis videót is, ahol elmeséli, hogy nem csak az 51. születésnapját ünnepelte hétfőn. Augusztus 2 volt a 30. évfordulója annak, hogy Smith látta a Slackert és hatására a filmrendezői pályát választotta.

Egy picit reméljük, hogy nem a Shop Stop 3 lesz az utolsó projektje, de ha mégis, akkor is örülni fogunk a karrierét érintő döntéseinek.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)