Hirdetés

Jelmezben feszít az új Batwoman

|

A Batwoman sorozat jelmeztervezői ezúttal dobták a vörös parókát.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy Ruby Rose helyét Javicia Leslie veszi át a The CW Batwoman tévésorozatában, most pedig már teljes menetfelszerelésben is megcsodálhatjuk Leslie karakterét, Ryan Wildet, vagyis az új Batwomant.

Új főhőshöz új jelmez is dukál, az alábbi két promóképen pedig megnézhetitek, hogyan áll Leslie-nek a denevérgúnya. A képeken jól látszik például az is, hogy Batwoman ikonikus vörös hajkoronája ezúttal csak pár festett tincs erejéig jelenik meg.

Hirdetés

A The CW illetékesei elárulták, hogy az új Batwoman a sorozat második évadának elején még Kate Kane denevéruháját szeri csak meg, de később úgy dönt, úgy szuperhősként neki is saját szerkóra van szüksége, ekkor készül el az alábbi szett.

Egészen pontosan az új szezon harmadik epizódjában jelenik meg teljes egészében az új ruha és a hozzá tartozó új palást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)