Hirdetés

Jelmezben láthatjuk a Dungeons & Dragons film színészeit az új fotókon

|

Ahogy pörög a produkció forgatása, úgy kerül elő egyre több képanyag a munkálatokról. A legfrissebb fotókon már Michelle Rodriguez karaktere is felbukkan.

Hirdetés

A Dungeons & Dragons ötödik kiadásának népszerűsége rég nem látott csúcsokat ostromol. Az asztali szerepjáték egyre több helyen bukkan fel, sorra érkeznek a franchise-ra támaszkodó játékok, és egy mozifilm is készül, mely remélhetőleg kicsit komolyabb és minőségibb lesz, a korábbi próbálkozásoknál.

Az új D&D film forgatási munkálatai már javában zajlanak, ennek köszönhetően pedig egyre gyakrabban kapunk a díszletek közé és mögé bepillantást nyújtó fotókat. Ezúttal a színészeken volt a hangsúly.

Hirdetés

A stúdió annyira titkolózik, hogy még mindig nem ismerjük a főbb karakterek kilétét, de azt tudjuk, hogy a Halálos iramban filmekből ismerős Michelle Rodriguez például egy baltapörgető harcos vagy barbár lesz. Többek között ő is látható a lenti fotókon, melyeket a Forgotten Realms Wiki Twitter oldala hozott nyilvánosságra.

Az ígéretes fantasy kaland 2023. március 3-tól kerülhet a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)