Hirdetés

Jenna Ortega a Wednesday bakivideójában is elbűvölő

|

Wednesday letarolta a Netflix népszerűségi listáit, így persze érkeznek extra tartalmak is - most például egy bakiválogatás.

Hirdetés

Szeretném azt mondani, hogy veletek együtt rajongok Wednesdayért, de sajnos én még nem jutottam odáig, hogy elmerülhessek a horror komédia csodájában (ehhez mondjuk köze lehet a World of Warcraft: Dragonflight megjelenésnek). Szerencsére rajtam kívül milliók kapcsoltak rá a Netflix legújabb sikercímére.

A népszerűségi listák élén trónoló Jenna Ortegát, most másfél percig nézhetjük újra a szerepében, vagy legalábbis ahogy próbálja hozni a szerepét a bakikban.

Hirdetés

A lenti videóban látható, hogy a stáb imádta a forgatást, és még egy arcban landoló lámpa sem okozott többet egy heveny vihorászásnál. A bakikat összeszedő videóban minden főbb szereplőre jutott egy-egy megmosolyogtató pillanat.

A Wednesday első évada már annak teljességében elérhető a Netflixen. Az interneten most minden erről szól, érdemes lehet adni neki egy esélyt, ha épp nincs mit néznetek a karácsonyi időszakban.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)