Hirdetés

Jenna Ortega az ujjai köré csavarja, majd tönkreteszi a tanárát új filmjében - itt az első trailer

|

A Sherlock sorozatból és A hobbit trilógiából ismerős Martin Freeman a feszült hangulatú Miller's Girl másik főszereplője.

Hirdetés

Noha a Sikoly 7-ben már nem vállalt szerepet, felesleges amiatt aggódni, hogy esetleg munka nélkül marad a Wednesday címszereplőjét alakító, még csak 21 éves színésznő. Az egy időben sikolykirálynőként beskatulyázott (eddig hét horrorfilmben játszott, köztük véresen komolyakban és humoros alkotásokban vegyesen) Jenna Ortega naptárában ugyanis a netflixes sikersorozat második évadán felül öt mozifilm is szerepel, köztük egy nem hétköznapi tanár-diák viszonyt feldolgozó drámával.

A Miller's Girlben Ortega egy 18 éves, Cairo Sweet nevű diáklányt  alakít, aki intelligenciájával és tehetségével lenyűgözi irodalomtanárát, a Martin Freeman által eljátszott Jonathan Millert. Ártatlanul induló kapcsolatuk különös irányt vesz, és egy ponton olyan komplikációkat eredményez, amelyek tönkretehetik Miller karrierjét.

Hirdetés

Az elsőfilmes Jade Halley Bartlett a saját forgatókönyvéből rendezi a produkciót, a szkriptre még 2016-ban csapott le Seth Rogen produkciós cége, a Point Grey Pictures. A bemutató nincs már messze, január 26-ától kezdik játszani az amerikai mozik a Lionsgate forgalmazásában, de már előtte láthatja a Palm Springs-i Nemzetközi Filmfesztivál közönsége.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)