Hirdetés

Jenna Ortega egy fontos dologban nem ért egyet a Wednesday sorozat történetével

|

Jenna Ortegának elég határozott elképzelése van arról, hogyan szeretné bemutatni Wednesdayt.

Hirdetés

Jenna Ortega tudja miről beszél, ha a horror a téma. A színésznő Tara Carpenterként a Sikoly 6-ból is kivette a részét, miután nemrég a Netflixre készült Wednesday sorozattal is hatalmasat tarolt. Ortegáról jól tudjuk, hogy kemény, csípős és őszinte a stílusa, amit a Wednesday második évadában is szívesen képernyőre vinne, még jobban, mint azt elsőre sikerült.

A színésznő nemrég Jimmy Fallonnál járt a The Tonight Show vendégeként, ahol elmondta, miket szeretne véghez vinni a Wednesday már berendelt, második évadában:

"Szerintem kicsit feljebb tekerhetjük a horrort, miközben elvarrjuk a romantikus szálakat, és hagyjuk, hogy a karakter maga lehessen és megvívja saját harcait."

Hirdetés

Ortega nemrég az Armchair Expert podcast vendégeként azt is elárulta, hogy nem mindig értett egyet az első évad forgatókönyvével, Wednesday személyiségének védelmére kelt, nem értette és nem is támogatta, hogy a karaktere szerelmi háromszögbe keveredett.

Ti mit gondoltok erről?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)