Hirdetés

Jenna Ortega lazán elmondta, hogy covidosan forgatta a Wednesday egyik jelenetét

|

A Netflix sorozatában látszólag gondtalanul tolja a koreográfiát a színésznő, pedig valójában nem volt jól.

Hirdetés

A Wednesday a Netflix egyik legjobb új sorozata, amelyért odáig van jelenleg a fél világ: simán a streaming szolgáltató legsikeresebb produkciója lehet. Ez elsősorban a címszereplőt nagyszerűen életre keltő Jenna Ortegának köszönhető, akit a közönség olyan filmekben láthatott korábban, mint A bébiszitter: A kárhozottak királynője, az Utóhatás, a Sikoly vagy éppen az X.

Az ifjú színésznő komolyan vette Wednesday karakterét: megtanult többek között csellózni és íjászkodni is, továbbá Tim Burton kérésére még azt is igyekezett betartani, hogy ne pislogjon a jelenetek során, viszont volt egy feladat, amely komoly kihívásnak bizonyult a számára.

Hirdetés

A sorozatban van egy rész, amikor Wednesday jellegzetes táncot lejt a The Cramps 1981-es számára, a Goo Goo Muckra, ezzel valószínűleg ti is találkoztatok már, hiszen a TikTok közössége is felkapta. Ha esetleg mégsem ismernétek, a Netflix feltöltötte külön YouTube-ra, be tudjátok pótolni:

Ortega látszólag úgy adja elő a koreográfiát, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, pedig a jelenetek forgatása során éppen beteg volt, és mint később kiderült, koronavírusos: 

"Körülbelül egy héttel korábban kaptam meg a dalt, és rögtönöztem, amit csak tudtam... őrület, mert ez volt az első napom koronavírusosan, szóval borzalmas volt forgatni. Igen, felébredtem és - furcsa, sosem vagyok beteg, és ha mégis, akkor sem túl vészes - fájt mindenem. Úgy éreztem, mintha elütött volna egy autó, és egy kis kobold szabadult volna el a torkomban, és a nyelőcsövem falát kapargatná. Gyógyszert adtak nekem a felvételek között, mert vártunk a pozitív teszteredményre."

- mondta el az NME-nek adott interjújában, és megszólalt a Wednesday mögött álló produkciós vállalat, az MGM is, amelynek szóvivője szerint szigorú Covid-protokollt követtek, és amint megerősítést nyert a pozitív teszt, a színésznőnek azonnal el kellett hagynia a forgatást.

Ortega kérte, hogy megismételhesse a táncot, mert nem volt elégedett az eredménnyel, de a feszített tempó miatt erre nem volt idő. Valószínűleg a rajongók egy percig sem bánják, hogy olyan lett az eredmény, amilyen, és reméljük, senkinek nem lett baja a forgatáson.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)