Hirdetés

Jenna Ortega uralmának vége, ez a sorozat taszította le a Wednesdayt a Netflix csúcsáról

|

Hiába lett popkulturális ikon és százezer TikTok-videó ihletője, egyszer ennek a pillanatnak is el kellett érkeznie.

Hirdetés

Még egy hónapja sincs, hogy megérkezett Wednesday Addams sorozata a Netflix kínálatába, de máris a streaming platform egyik legnézettebb műsorának számít, csak a Stranger Things negyedik évada előzi meg. Ennek megfelelően hetekig ez volt a legtöbbet streamelt műsor.

Egészen idáig: Tim Burton Addams Family spin-offját letaszította a Megzsarolva (The Recruit) című nyolcrészes krimi (vagy thriller, vagy vígjáték, vagy ez a három egyszerre; nehéz eldönteni, de ez most mindegy is).

Hirdetés

A CIA berkeiben játszódó kémtörténet showrunnere Alexi Hawley (Az újonc, Training Day, Castle), főszereplője pedig a Black Adamből ismert Noah Centineo.

A nézők odáig vannak a sorozatért, és ez nem csak a nézettségi adatokból derül ki, hanem a Twittert elárasztó posztokból is: van, aki szerint ez a legjobb évadbefejezés az elmúlt évekből, van, aki nem érti, hogyhogy nem a HBO-nak készült, és úgy általában mindenki várja a második szezont, amelynek eljövetele ezek után több mint valószínű.

A kritikusok már nincsenek ennyire elragadtatva: a Rotten Tomatoes-on 70 százalékon áll a széria, a közmegegyezés szerint kicsit össze-vissza váltogatja a stílusokat és a műfajokat, mintha nem tudná eldönteni, hogy munkahelyi vígjáték vagy komoly kémtörténet akarna-e lenni, de azért persze szórakoztató mind a nyolc rész.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)