Hirdetés

Jenna Ortegát még a legcsípősebb kajákkal sem lehet zavarba hozni

|

A színésznő kőkeményen vette a First We Feast kihívását.

Hirdetés

Sokat lehetne vitatkozni arról, hogy a tavaly megjelent Wednesday kimondottan jól sikerült sorozat, avagy csupán tisztes középszer-e, de annyi bizonyos, hogy Jenna Ortega mesterien elcsípte a főhős megformálását, jelentősen hozzájárulva a Tim Burton dirigálta széria elképesztő sikeréhez.

A mindössze 20 éves színésznő ezzel napjaink legfelkapottabb sztárjai közé került, nemsokára pedig a március 9-én debütáló Sikoly 6-ban láthatjuk újra, előtte viszont még bebizonyította, hogy nemcsak Wednesday Addamsként kemény, hanem a valóságban is.

Hirdetés

Ortega a First We Feast YouTube-csatorna Hot Ones című interjúsorozatának vendége volt, amelynek lényege, hogy a műsorvezető Sean Evans mindenféle ismert névvel kóstoltat meg egy sor extra csípős szószt, mi pedig derülhetünk rajta, ahogyan azok kikészülnek a tortúrától.

A színésznő esetében azonban az utóbbi kevésbé jött össze, Ortega ugyanis nem a levegőbe beszélt, amikor azt mondta, hogy erős ízlelőbimbókkal bíró családból származik: gyakorlatilag rezzenéstelen arccal falta végig a kínálatot, a végén pedig még egy Wednesday-féle bámulóversenyt is megnyert Evans ellen.

Némi könnyezés nélkül persze még ő sem úszta meg a dolgot, de valószínűleg sok férfi lenne büszke magára, ha ilyen jól bírná a világ legcsípősebb csirkeszárnyai ellen. Aki nem hiszi, pillantson rá a Hot Ones korábbi epizódjaira, ahol bőven akadnak kevésbé méltóságteljesen elsült, de annál szórakoztatóbb próbálkozások.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)