Hirdetés

Jensen Ackles elképzelhetőnek tartja, hogy visszatérjen az Odaát

|

Az Odaát és a The Boys sztárja nem érzi úgy, hogy végleg pont került volna a széria végére.

Hirdetés

2005-ben indult az Odaát, ami szinte az egész világon a nézők kedvencévé vált, így nem csoda, hogy a sorozat egészen 2020-ig forgott, 327 epizód készült. Jensen Ackles, aki Dean Winchestert alakította a sorozatban, mostanában pedig Soldier Boyként láthatjuk a The Boysban, korábban is világossá tette, elégedetlen az Odaát lezárásával, és szívesen visszatérne a történethez.

Ugyan az esetleges Odaát reboot még semmiféle hivatalos megerősítést nem kapott, Ackles néhány hónappal a sorozat lezárása után bejelentette, hogy a feleségével együtt készítenek egy előzménysorozatot, ami a The Winchesters címet viseli majd.

Hirdetés

Ettől függetlenül Jensen Ackles attól sem zárkózik el, hogy egy reboot is készüljön:

"Az Odaáttal kapcsolatban...nem hinném, hogy Jared és én végleg szögre akasztottuk a kabátot. Eltelt 15 év, meg kellett nyomnunk a szünet gombot és feljönni a levegőre, megnézni, hogyan állnak most a dolgok. Mit tartogat a jövő? Szerintem ő és én is készek lennénk arra, hogy egy rebootról beszélgessünk.

A The Winchesters Dean és Sam szüleire, John és Mary Winchesterre összpontosít majd, az ő szerelmük története lesz a középpontban, illetve az áldozatuk a kapcsolatukért és a világ megmentéséért. Az Odaátból egyelőre csak Jensen Ackles szereplése biztos, aki a sorozat narrátora lesz, Johnt és Maryt pedig Drake Roger és Meg Donnelly alakítja majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)