Hirdetés

Jeremy Renner hazamehetett a kórházból

|

Hosszú rehabilitáció vár még a színészre, de a legrizikósabb napokon túl van.

Hirdetés

Nem indult jól az év a Marvel-filmekből is ismert Jeremy Renner számára, hiszen kis híján meghalt egy hókotrás közben szenvedett baleset következtében, és lényegében annak köszönheti az életét, hogy orvos szomszédja időben cselekedett. Válságos állapotban került kórházba, többször is megműtötték, de már túl van az életveszélyen és volt ereje megható videót posztolni is. 

Renner még az 52. születésnapját is lábadozva, családja és az orvosi csapat körében ünnepelte, arról azonban nem érkezett hivatalos információ, hogy mennyire maradandó sérüléseket szenvedett és milyen sokáig tart, amíg felépül. Nem hivatalosan viszont igen, a New York Post információi szerint állítólag szüksége lesz még beavatkozásokra és minimum két évet vesz igénybe a rehabilitáció

Hirdetés

Jó hír lehet azoknak, akik aggódtak a színészért, hogy egy új Twitter-posztja szerint időközben hazaengedték a kórházból. Sorozata, a Mayor of Kingstown 2. évadának premierje a minap rajtolt el, és a széria Twitter-oldalának ezt hirdető bejegyzését maga Renner is megosztotta a következő kommentárral: 

"A felépülésem miatti ködös elmém ellenére nagyon izgatottan néztem a 2. évad első részét a családommal, itthon."

A Mayor of Kingstown a Paramount+-on megy, amely egyelőre nálunk nem érhető el, viszont februárban Magyarországon is debütál a SkyShowtime nevű streaming szolgáltató, amely magába foglalja majd a Paramount+ kínálatát is, így a következő hónaptól a hazai rajongók is követhetik majd Jeremy Renner sorozatának eseményeit. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)