Hirdetés

Jeremy Renner közel két hónappal az életveszélyes balesete után elkezdett edzeni

|

Figyelemre méltó fejlődését megosztotta a közösségi médiában.

Hirdetés

Sokan döbbentek meg, amikor január első napjaiban érkezett a hír, hogy Jeremy Renner (a Marvel-filmek Sólyomszeme, Mission: Impossible filmek) nevadai otthonában súlyos balesetet szenvedett és kritikus állapotban van, többször is műteni kellett. Pár nappal később aztán a színész a kórházi ágyon fekve szívmelengető videóval adott életjelet magáról és köszönte meg a felé irányuló rengeteg szeretet és támogatást, a szülinapját is az életét megmentő csapattal ünnepelte

Január közepén aztán hazamehetett a kórházból, de hosszú rehabilitáció várt rá, ugyanis a hírek alapján több mint 30 csontjárt törte el, miközben az unokaöccsét próbálta megmenteni. Renner azóta otthon tesz meg mindent annak érdekében, hogy visszanyerje a baleset előtti formáját. 

Hirdetés

Nem egészen két hónappal azután, hogy megtörtént vele az a szörnyű eset, Renner Instagram-történetben osztotta meg követőivel, hogy már nekiállt edzeni, bár még csak egy lábbal és segítséggel, de pedálozott a Bosszúállók: Végjátékból származó Amerika Kapitány-idézetet mantrázva: "whatever it takes", azaz a magyar szinkron szerint "bármi lesz is". Renner egyébként azt is megosztotta, hogy nem csak fizikailag tréningezi magát, hanem mentálisan is a The Book of Awakeninggel. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A színész a projektjeiről is folyamatosan beszámol a közösségi médiában, a hazánkban a SkyShowtime elindulásával elérhetővé váló Mayor of Kingstown kapcsán odakint már a második évad pörög, de hamarosan jön egy Disney+-os dokusorozata is Rennervations címmel

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)