Hirdetés

Jeremy Renner sérülései sokkal súlyosabbak lehetnek, mint azt gondoltuk volna

|

A legújabb információk szerint nagyon hosszú felépülés vár Jeremy Rennerre, sérülései pedig az eddig ismertetettnél is komolyabbak.

Hirdetés

Január másodikán számoltunk be arról, hogy balesetet szenvedett, kritikus állapotban van Jeremy Renner. A Marvel Sólyomszeme hókotrás közben sérült meg, később kiderültek a baleset fontosabb részletei is, megtudtuk, hogy saját hókotrója ütötte el a színészt, akinek lába és mellkasa is megsérült. Renner később többször is posztolt a kórházból, például születésnapja alkalmából, a rajongók tehát könnyen azt hihették, hogy immár minden rendben van. A New York Post információi szerint azonban nagyobb a baj, mint azt sokan gondolnák.

Friss cikkükben ugyanis arról írtak, hogy bár Renner már túlvan két műtéten, újabb beavatkozásokra lesz szükség. Az orvosok azért vártak ennyit az egyes műtétek között, hogy beinduljon a színész testének gyógyulási faktora, hamarosan viszont jöhetnek az újabb beavatkozások. 

Hirdetés

Az első műtétek Renner mellkasát érintették, amit teljesen helyre kellett állítani, mivel nagyon komoly károsodást szenvedett, mellkasának jobb oldala gyakorlatilag összeomlott (erről a TMZ szerzett meg egy 911-es jelentést). A baleset után egyébként Renner feje is nagyon erősen vérzett, de az már kiderült, hogy szerencsére nem szenvedett agykárosodást. A New York Post információi szerint a színész pontosan tisztában van azzal, hogy majdnem meghalt a balesetben. 

Az elkövetkező hetekben az új műtétek immár Renner lábára fognak koncentrálni, de itt még messze nem lesz vége a dolognak: elvileg nem kevesebb mint két év teljes felépülési idő vár rá. Arról természetesen még csak találgatni sem lehet, hogy mikor térhet vissza a színészkedéshez. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)