Hirdetés

Jeremy Renner is szerepel a Spawn filmben

|

A Marvel filmjeiben Sólyomszemet játszó színész ráadásul főszerepet kap.

Hirdetés

Alakul a Todd McFarlane felügyelete alatt készülő Spawn. Azt már egy ideje tudjuk, hogy Jamie Foxx játssza a címszereplőt, viszont most az is kiderült, hogy Jeremy Renner is beszáll.

Hirdetés

Twitch Williamst fogja alakítani, a detektívet, aki segít a gonosz elleni harcban. Hiába Spawn a címszereplő, a film valójában Twitch története lesz, ő áll a középpontban. McFarlane egy olyan színészt keresett, aki képes jól átadni az átlagember fájdalmát, gyászát, és ezt Rennerben találta meg.

A Spawn 10-12 millió dollárból készül, forgalmazója egyelőre még nincs. A forgatást 2018 elején tervezték elkezdeni, de nem tudjuk, hol tart a munka.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)