Hirdetés

Jeremy Renner több mint 30 csontját eltörte a balesetben, már a rehabilitációról posztolt

|

Legújabb Instagram képén árulta el Jeremy Renner, hogy temérdek csontja törött a horrorbalesetben.

Hirdetés

Nemrég kiderült, hogy bár a teljes felépülés nagyjából két évbe telik majd, hazaengedték a kórházból Jeremy Rennert, aki még az év elején szenvedett súlyos balesetet, mikor elütötte őt saját hókotrója. A Marvel mozifilmek Sólyomszeme most arról tett közzé képet, ahogy épp reggeli tornáját végzi segítséggel. Teljesen bizonyos, hogy a fizikoterápia még hosszú ideig Renner mindennapjainak szerves része lesz. 

A posztban külön köszönetet mondott mindenkinek a kedves üzenetekért és a jókívánságokért, amit neki vagy családjának küldtek. És itt jött az igazán érzelmes rész.

Hirdetés

Jeremy Renner ugyanis elárulta, hogy több mint 30 törött csontja van, ezek a csontok viszont össze fognak forrni, és erősebbek lesznek, mint korábban. Pontosan úgy, ahogy a család és a barátok közötti szeretet és kötelék is összeforr, és egyre erősebbé válik.

A poszt alatt persze azonnal megjelentek a hírességek, akik csupa szépet és jót írtak Rennernek. Így tett például Chris Hemsworth, Jason Momoa és Heidi Klum is.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)