Hirdetés

Jeremy Renner új sorozata egészen más, mint amit megszoktunk tőle, itt az első trailer

|

A színész szerint a jótékonykodásra építő műsor motivációt ad neki a felépüléshez.

Hirdetés

Aggódva figyeltük a híreket, miután kiderült, hogy mindenki kedvenc Sólyomszeme, Jeremy Renner balesetet szenvedett, de a színészt kemény fából faragták: két hónappal az életveszélyes eset után már elkezdte edzeni a testét és a lelkét, esze ágában sincs feladni. 

Nemcsak a család, az ismerősök, a kollégák és a rajongók támogatása ad neki erőt a folytatáshoz, hanem a munka ígérete is, hiszen a nálunk a SkyShowtime-on futó Mayor of Kingstown stábja mellett a Disney is számít rá új műsora, a kifejezetten rá építő Rennervations esetében. 

Hirdetés

A műsorban Renner barátja és üzlettársa, Rory Milkin, valamint különböző szakértők segítségével használaton kívüli járműveket kutat fel, szerez meg és alakítja át őket "észbontó alkotásokká", amelyek aztán a világ különböző közösségeit szolgálják majd. A színész régóta újít fel járműveket a rászorulóknak, néhány éve pedig arra gondolt, hogy miképpen tudná ezt kiterjeszteni és nagyobb hatást elérni vele - ez a show pedig pontosan erre szolgál.

"Ez az egyik legnagyobb szenvedélyem, és ez az egyik hajtóerő a felépülésemhez, alig várom, hogy a világ lássa".

A Rennervations négy epizódból álló első évada április 12-én fog felkerülni a Disney+-ra, és olyan sztárvendégek is felbukkannak benne, mint Anthony Mackie és Vanessa Hudgens. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)