Hirdetés

Jézus Krisztusként pózol Joker a Zack Snyder: Az Igazság Ligája új promóképén

|

Töviskoronával, összetéveszthetetlen pózban látható Joker a legújabb Zack Snyder: Az Igazság Ligája fotón.

Hirdetés

A Vanity Fair egy hosszú cikket közölt a hamarosan az HBO Maxen (hazánkban az HBO GO-n) debütáló Zack Snyder: Az Igazság Ligája kapcsán, az íráshoz pedig több korábban már látott, illetve teljesen új promókép is tartozott. Közülük az egyik verti ki egyeseknél a biztosítékot, ugyanis ezen a Jared Leto által megformált Joker teljesen egyértelműen Jézushoz hasonlóan van ábrázolva, töviskorona található a fején. 

Egyelőre nem tudni, hogy egészen pontosan miért is jelenik meg majd ilyen formában Joker a filmben, de elég valószínű, hogy ez is csak valamiféle álomjelenet lesz. 

Hirdetés

Nem kell már sokáig türelmesnek lennie azoknak, akik kíváncsiak arra, miért kerül töviskorona Joker fejére, valamint úgy általában milyen lesz a Zack Snyder: Az Igazság Ligája, a monumentális, négyórás film ugyanis március 18-án érkezik meg, hazánkban az HBO GO-n keresztül lehet majd megnézni. 

Így fest az ominózus, meglehetősen bizarr promókép (ami kattintás után megnő):

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)