Hirdetés

Itt az új Fűrész mozi előzetese, Kramer kísért minket

|

Rengeteg bizonyíték szól amellett, hogy a Fűrész mesteri gonosza halott, de az új film trailere meg akar győzni minket az ellenkezőjéről.

Hirdetés

A Jigsaw sorozatot bármennyire is szeretik a horror műfaj hívei, azért az elég meredek lenne, ha egy varázslattal hirtelen visszahoznák a főszereplőt. Kramer meghalt 5 évvel ezelőtt, de a mostani trailer azt szeretné, ha ezt elfelejtenénk.

Ha valaki másolja is a hírhedt gyilkos stílusát, nagyon ügyes, mivel halljuk John hangját a videóban. John Kramer szelleme 2017-ben valahogy így mászik vissza agyunk sötétebb zugaiba:

Fűrész 3D: Az utolsó fejezet után most visszanézünk a szívatós-mészáros univerzumba, ha valakit mozgat, akkor lehet dörzsölni a tenyeret, én nem merek horrort nézni, szóval feltehetően nem leszek ott a premier előttin, nézzétek el nekem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)